Home » » AWAS BLOGGERS, facebooker serta twitterer ! Amaran Dari Cawangan Khas

AWAS BLOGGERS, facebooker serta twitterer ! Amaran Dari Cawangan Khas

Written By canang on Khamis, 29 November 2012 | 11/29/2012 07:56:00 PTG

TERKINI : Amaran Dari Cawangan Khas

Bhai… baru kejap tadi gua dapat call… dari kengkawan gua kat Cawangan Khas Bukit Aman … diorang mintak gua sampaikan maklumat nih kat semua rakan blogger… Diorang mintak jasa baik lu orang dan gua gak supaya jangan menyebar luaskan video dan gambar berkaitan dengan majlis sambutan 1881 Sultan Pahang dengan anakandanya di London tue.

Kawan-kawan baik gua kat Cawangan Khas mintak supaya semua blogger chill out bab isu nih…. supaya memudahkan diorang agar tak perlu banyak buat kerja nak siasat para blogger dan facebooker serta twitterer …. Sebab diorang tak larat nak layan songel dari Istana… kalu tidak… takder kerja lain la diorang asyik nak kena layan jer geng Istana nih….

Jadi… tolong aaa… tolong jangan susahkan rakan kiter kat dalam Cawangan Khas yer… yang dah terlepas diupdate dalam blog tue… kira dah terlepas la… jangan ditambah lagi…. okeh aaa… Sebab geng-geng Cawangan Khas nih awal pagi dah panas telinga pasai isu nih…. tolong aaa..

Gua sampaikan maklumat jer… terpulang la kat lu orang nak ikut ker taknak…. hahaha

Oleh: Cipan, Tapir & Tenuk (C++
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger