Home » » AMERIKA SYARIKAT GAGAL MEMPENGARUHI DUNIA UNTUK MELABEL KUMPULAN PRO PEMISAH UKRAINE SEBAGAI PENGGANAS

AMERIKA SYARIKAT GAGAL MEMPENGARUHI DUNIA UNTUK MELABEL KUMPULAN PRO PEMISAH UKRAINE SEBAGAI PENGGANAS

Written By canang on Rabu, 23 Julai 2014 | 7/23/2014 01:47:00 PTG

AMERIKA SYARIKAT GAGAL MEMPENGARUHI DUNIA UNTUK MELABEL KUMPULAN PRO PEMISAH UKRAINE SEBAGAI PENGGANAS
Sebelum ini amerika syarikat melalui media pro mereka CNN/BBC menuduh kumpulan pemisah pro russia yang menembak jatuh psawat Malaysian airline di sempadan Ukraine-russia.
Walau bagaimanapun tiada bukti kukuh pesawat MH17 dari Amsterdam ke kuala lumpur itu ditembak jatuh oleh pemisah pro russia. Amerika dengan sikap tergesa gesa membawa perkara ini ke menyuarat PBB untuk mengutuk tindakan pro pemisah russia.
Amerika juga mahu dunia isytihar puak pemisah Di Ukraine sebagai kumpulan pengganas. Amerika mahu menjaga kepentingan mereka di Ukraine. Konflik Ukraine membimbangkan amerika kerana puak pemisah didokongi oleh russia yang juga kuasa besar dunia.
Kumpulan pemisah Ukraine segera mencari kotak hitam untuk disimpan sebelum ianya dijumpa oleh kumpulan pro amerika. Sebelum ini Amerika mendesak kumpulan pemisah pro russia memberi kerjasama dalam siasatan untuk mencari kotak hitam.
Tetapi kumpulan pro russia melihat ini amat bahaya jika amerika masuk campur. Sudah pasti konspirasi akan diatur oleh CIA/MOSSAD & PBB untuk mengenakan sekatan keras terhadap russia.
Presiden russia berjanji akan menyelesaikan perkara ini. Ternyata ianya satu janji ditepati. Kumpulan pemisah pro russia sudah menyerahkan kotak hitam kepada wakil malaysia.
Kasimpulannya :
1- Konspirasi ini didalangi amerika untuk mengalihkan isu palestin-israel yang sedang berperang. Israel terus membantai rakyat palestin.
2- Amerika juga mahu dunia melabel kumpulan pemisah russia sebagai kumpulan pengganas. Kerana kerajaan Ukraine sekarang ini adalah pro amerika. Puak pemisah pula pro russia.
3- amerika mahu mencari pengaruh terlebih dahulu sebelum iystiharkan perang terhadap puak pemisah Ukraine. Jika ini berlaku, maka perang dunia ke-3 bakal meletus. Russia akan masuk campur pertahankan puak pemisah Ukraine.
4- amerika sedar mereka sudah banyak kehilangan pengaruh dunia disebabkan Konflik israel-palestin yang dilihat amerika terus membisu diatas pencabulan dilakukan oleh israel.
BERHATI HATI DENGAN FITNAH DAJJAL AKHIR ZAMAN !!!
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger