Home » » Kenapa Lelaki Suka Lihat 'Aset' Wanita !

Kenapa Lelaki Suka Lihat 'Aset' Wanita !

Written By canang on Selasa, 17 Jun 2014 | 6/17/2014 08:50:00 PTG

Lelaki atau kaum adam adalah manusia yang secara fitrahnya menyukai wanita.Ada banyak perkara yang menarik lelaki untuk melihat kaum hawa.Tapi antaranya ialah 'aset' @ payudara wanita.Kenapa ? Selain membangkitkan ghairah, 'aset' berharga milik wanita ini juga boleh memberikan ketenangan malah mempengaruhi psikologi dan emosi lelaki.

Jika anda seorang lelaki anda sudah tahu jawapannya bukan ? Kalau tiada jawapan,anda kena nilailah diri anda sendiri !  Inilah adalah beberapa alasan kebiasaan lelaki suka melihat 'aset' wanita.
1. Merangsang imaginasi lelaki
Begitu melihat payudara, lelaki boleh mencipta pelbagai imaginasi dan fantasi apa yang boleh dia lakukan dengan payudara tersebut.
2. Tenangkan lelaki
Melihat payudara wanita, lelaki seperti terbawa kembali ke masa kecilnya, ketika masih menikmati penyusuan terus dari payudara ibu mereka. Ini memberikan rasa aman, tenang dan selesa kerana dakapan dan kehangatan ibu mereka.
3. Kelembutan
Kelembutan dari sepasang payudara tidak ada tandingannya. Lelaki boleh seharian menghabiskan masa untuk membelai payudara pasangan dengan tangannya.
4. Kunci wanita ghairah
Lelaki tahu betul dimana letak kelemahan wanita diatas katil, cukup menyentuh, membelai dan menghisapnya, wanita dijamin tidak mahu ditinggalkan sendirian di ranjang.
5. Simbol keseksian wanita
Melihat payudara wanita, lelaki berfantasi wanita pemiliknya adalah seorang yang seksi dan penuh kelembutan. Tidak hanya disitu, lelaki selalu dibuat ingin tahu untuk sekadar menyentuh atau membelainya.
6. Bantal terindah
Hanya dengan menyandarkan kepalanya di atas payudara wanita, lelaki boleh merasakan degupan jantung yang cepat, tapi juga sekaligus perasaan disayangi dan selesa.
7.  Awet muda
Bagi lelaki yang percaya mitos, hanya dengan memandang payudara selama 15 minit setiap hari boleh memanjangkan usianya.
sumber
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger