Home » » Misteri Kehilangan Billionair Yahudi Dari Senarai Penasihat 1MDB

Misteri Kehilangan Billionair Yahudi Dari Senarai Penasihat 1MDB

Written By canang on Rabu, 8 Julai 2015 | 7/08/2015 11:55:00 PG


PANAS - Misteri Kehilangan Billionair Yahudi Dari Senarai Penasihat 1MDB
Namanya Bernard Arnault, orang terkaya di Eropah dan top ten terkaya di dunia ! Jenama seperti Dom Perignon, Bulgari, Louis Vuitton, Fendi, Sephora semuanya dibawah payung LVMH miliknya. Hartanya lebih dari USD41 billion !
Peeeergh ...... senang kalau ada warga 1MDB nak beli handbag berjenama world !
Pejabat PM ada simpan artikel Bernama bertarikh 29 Julai 2010 semasa Najib melantik Lembaga Penasihat 1MDB dan saya copy satu perenggan -
The current board members are Minister in the Prime Minister's Department, Tan Sri Nor Mohamed Yakcop; Tan Sri Dr Wan Abdul Aziz Wan Abdullah secretary-general of Finance Ministry); chairman of Abu
Dhabi Executive Affairs Authority and chief executive officer (CEO) & managing director of Mubadala Development Co, Khaldoon Khalifa Al Mubarak; and, group chairman & CEO of LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Bernard Arnault.
Faktanya, Bernard Arnault adalah salah seorang ahli lembaga penasihat 1MDB. Tapi kenapa sekarang gambar dan namanya sudah dipadam dari senarai ahli lembaga penasihat 1MDB ?
Dah digugurkan ? Bila ? Kenapa ? Atau dia yang letak jawatan ?
Peeeergh ! Respek lah Najib ...... Dengan selamba jer Najib boleh buang orang TERKAYA di Eropah dari menjadi ahli lembaga penasihat 1MDB !
eerrr... harap2 bukan disorok ya ... tak tahu apa sebabnya kalau nak disorokkan... si Bernard ni tahu ke nama dia dah kena buang dari panel penasihat 1MDB ?
Oya, Bernard Arnault adalah seorang Yahudi.
Posted by Jeebond BLM
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger