Home » » 14-Budak-Budak Main Kahwin Kahwin Ada Adengan Malam Pertama Disiasat Polis

14-Budak-Budak Main Kahwin Kahwin Ada Adengan Malam Pertama Disiasat Polis

Written By canang on Sabtu, 5 November 2016 | 11/05/2016 12:42:00 PTG

Main Pemainan Kahwin Kahwin,Ehh..Ada Adengan Malam Pertama|Sekurang kurangnya 14 kanak kanak diantara umur 7 ke 1o tahun terpaksa disiasat karena terlibat dalam aktiviti porno dalam sebuah permainan kanak kanak kahwin kahwin yang memiliki adengan malam pertama.
Sepuluh diantaranya adalah kanak kanak lelaki 4 lagi kanak kanak perempuan,dipercayai kejadian  itu berlaku pada 31.10.2016 bulan lalu.
Katanya dalam kejadian itu,cikgu sekolah agama kanak kanak berkenan membuat satu laporan polis setelah melihat kejadian itu yang dimaklumkan salah seorang anak didiknya.
Pada 02.11.2016 wali murid yang terlibat dalam kejadian itu terpaksa membuat satu pertemuan dengan cikgu dan juga beberapa anggota polis.
Menurut saksi mata,mereka bermain kahwin kahwin pada awalnya dan mendirikan sebuah pondok yang dibuat dari pelepah kelapa selepas balik sekolah.
Entah bagaimana akhirnya permainan itu memiliki adengan intim layaknya pasanga suami isteri,ketika itu saksi melihat cikgunya lalu dikawasan berkenan dan memaklumkannya.
Menurut siasatan dan pengakuan murid ,4 di antara murid telah melakukan kegiatan itu sebanyak 3 kali dengan pasangan yang berlainan.
Bagaimana pun kes itu  telah memburukkan nama baik sekolah mereka,dan pihak polis masih lagi mengembangkan siasatan.
Katanya orang tua murid dan guru perlu mendidik anak dengan memberitahu bahaya dan dosa hubungan terlarang itu.
Dari sisi lain kurangnya perhatian ibu bapa kepada anak juga memiliki peranan penting kenapa hal semacam ini boleh berlaku.
Contohnya menunjukkan kelakuan kurang baik didepan anak,bersetubuh di depan anak,tidak mengawal anak dalam aktiviti laman sosial,itu semua berpengaruh kepada mereka katanya.
Kepolisian Tanah Datar Hendri Abbas Bin Mohd Abdul Latif berkata,pihaknya masih mendalami sejauh mana perbuatan murid murid berkenan dalam permainan  kahwin kahwin yang memiliki adegan malam pertama itu.Mohd Azmi Ikhwal Dalam Talian Serantau Eberita Nusantara News Memberitakan.
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger