Home » » Jamal Jamban menyorok dalam rumah tak mahu terima surat saman

Jamal Jamban menyorok dalam rumah tak mahu terima surat saman

Written By canang on Sabtu, 17 Disember 2016 | 12/17/2016 11:00:00 PG

KETUA Samseng Baju Merah, Datuk Jamal Yunos (panggil Jamal Jamban) dikatakan menyorok di dalam rumah dan tak mahu keluar ketika peguam datang ke rumahnya di Ampang untuk menyerahkan surat saman.

Pekerja Jamal dikatakan sebelum itu telah memberitahu bahawa majikannya ada di dalam rumah, tapi kenapa dia menyorok tak mahu keluar? 

Barangkali Jamal sengaja tak nak terima surat saman tersebut, supaya boleh dijadikan alasan konon dia tak tahu ada tindakan undang-undang yang dikenakan terhadapnya.
Difahamkan surat saman tersebut diserahkan oleh Latheefah koya, peguam Ahli Parlimen Ampang, Zuraidah Kamaruddin berikutan Jamal sebelum ini memfitnah kononnya Zuraidah terlibat memukul hidungnya sampai berdarah.
Namun rakaman video menunjukkan sebenarnya, pihak Polis telah tersenggol hidung Jamal ketika dia tiba-tiba meracau-racau bagai orang gila.
Zuraidah sudah memberi satu tempoh masa kepada Jamal untuk meminta maaf terhadap fitnah bodoh yang dilontarkan olehnya, namun Jamal dengan bongkak membuat sidang media tidak mahu memohon maaf.
Oleh itu satu tuntutan undang-undang telah dibuat, namun Jamal yang kelihatan begitu bongkak sebelum ini, nampaknya kecut perut, nak ambil surat saman pun tak berani.
Share this article :

Tiada ulasan:

Blogger Widget Get This Widget

comment pembaca

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cananglahnie - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger